„Ferruginous Hawk“: Šiaurės Amerikos gyvūnai

Fizinis aprašymas

„Ferruginous Hawk“ turi baltą galvą, plunksnines kojas, dryžuotas, rudos rudos pečius ir nugarą. Yra žinoma, kad jos dalelės yra išsklaidytos, o juose yra pilkos rudos sparnai. Geležies uodegos uodega yra balta su gražia rūdžių ruda plovimu. Moteriškos fergančiosios gervės paprastai yra šiek tiek didesnės nei vyrai, nors matavimo diapazone yra didelis sutapimas tarp didelių vyrų ir mažų patelių. Vidutinio suaugusiojo geležies uodegos ilgis yra apie 1, 7–2, 3 pėdų (51–69 centimetrai), o vidutinis sparnų ilgis yra nuo 4 iki 5 pėdų (122 ir 152 centimetrų). Geležies šaknies svoris svyruoja tarp 2, 2 ir 5 svarų (977 ir 2 267 gramai).

Dieta

Yra žinoma, kad geležinis gandras gaudo vidutinio dydžio žinduolius. Paprastai tai daroma atvirose vietose, kuriose auga retai, pvz., Badlandai, prerijos ir lygumos. Jie daugiausia medžioja voveres, jackrabbits, prerijų šunis ir kitų, mažesnių gyvūnų, ypač graužikų, skaičių. Dėl šių paukščių gausumo, jie gali nuryti daug didesnius žinduolius, lyginant su kitais panašiais dydžiais. Ginkluotasis gervė yra žinoma, kad ešerys pakyla aukštesnėse vietose arba medžioja ant žinduolių. Įdomiausia tai, kad jie stebi raudonųjų uodų medžioklės modelius, kad atrastų daug žinduolių.

Buveinė ir diapazonas

Kaip griežtai Šiaurės Amerikos rūšys, ferrugin sėjamoji paprastai randama pietvakariuose Kanadoje, Vakarų Jungtinėse Amerikos Valstijose ir šiaurinėje Meksikoje. Yra žinoma, kad šie gandai gyvena atviroje šalyje, įskaitant stepių dykumus, sausas prerijas ir dygliuotus plotus, kuriuose jie grobia didelių mažų žinduolių, gyvenančių jų trumpoje augmenijoje, populiacijas. Taip pat įprasta, kad geležies šakniastiebiai randami kultivuojamose pievose, pvz., Arti laukuose. Nors jis yra migruojantis paukštis, jis važiuoja tik trumpais atstumais tarp žiemojimo ir veisimo vietų. Jos kelionė yra ribota tarp Kanados, Meksikos ir JAV.

Elgesys

Geležies kramtomosios lėktuvo skrydis yra aktyvus ir jam būdingas lėtas sparnas, kaip ir mažasis erelis. Jis sparčiai pakyla su sparnais, nors jie išlieka beveik plokšti. Medžioti paukštis gali virsti vėju ir užvesti ar kite. Taip pat buvo stebimi medžiokliniai laukai. Be to, geležies žandikauliai naudoja žemyn ir žemą kreiserinį judėjimą, kad palengvintų medžioklę. Paukštis yra teritorinis ir prieštarauja kelioms kitoms didelėms rapsų rūšims, pvz., Trumpagalvėms pelėdoms, didžiams raguotiems pelėdžiams, vištų gabalėliams, varnėms, burbulams ir auksiniams ereliams. Šie grobio paukščiai konkuruos dėl teritorijų, maisto ir jų lizdus.

Dauginti

Kiaušinių klojimo laikotarpis, kuriam būdingas geležies augalas, skiriasi priklausomai nuo oro, platumos ir maisto tiekimo. Kanadų paukščių diapazono dalyse ji kiaušinius nustato nuo balandžio mėnesio pabaigos iki birželio pabaigos, o tai daro nuo kovo vidurio iki gegužės vidurio toliau į pietus. Kiaušinių inkubacijoje dalyvauja ir vyriški, ir moteriški ferrugainiai, kurie trunka apie 32 dienas. Moterys gulėjo nuo 3 iki 5 kiaušinių, o kai kiaušiniai liūna, tėvai turi sėdėti ant jaunų viščiukų ne mažiau kaip savaitę, kad įsitikintų, jog jie pernelyg šaltos nakties metu arba per karšta. dienos viduryje. Jaunuoliai pradeda skristi maždaug po 5–6 savaičių po gimimo ir per dvejus metus patenka į seksualinį brandą.

Rekomenduojama

Kiek pakeitimų buvo įtraukta į Konstituciją?
2019
Kas yra Kolorado valstybinė gėlė?
2019
Didžiausi pastatai Vankuveryje
2019